flag cs Czech
Highlights-2021-visual-CZ

Roto novinky 2021

Inovace ve společnosti Roto jdou ruku v ruce s vašimi požadavky. Vždy se soustředíme na snadnou montáž, prémiovou kvalitu a energetickou účinnost. Pojďme se podívat na novinky pro rok 2021, díky kterým bude naše spolupráce úspěšnější.

Nový objednací kód a konzultační podklady

Výběr správného řešení a objednávka ve 4 krocích.

Chceme, aby vám spolupráce se společností Roto přinášela výhody v každé fázi projektu. To platí již při výběru správného řešení. Proto se nyní k vhodnému střešnímu oknu dostanete s pomocí pouhých 4 kroků. Z rychlejšího vyhledávání vhodného střešního okna tak můžete profitovat nejen vy, ale i vaši zákazníci. Můžete si být zcela jistí, že objednávka proběhne naprosto bezchybně.

Využijte konzultační podklady Roto a nalezněte pomocí 4 kroků zcela komfortně vhodné řešení střešních oken pro vaše zákazníky. Společně určíte požadovaný typ střešního okna, zasklení, velikost, variantu a máte hotovo! Na stejném principu jsme pro vás připravili také objednací kód, který funguje jednoduše a intuitivně. Potřebný objednací kód najdete na příslušné straně ceníku a následně můžete objednat jako obvykle.

beratung

Krok 1: 
Který typ střešního okna hledáte?

Krok 3:
Kterou velikost střešního okna potřebujete?

Krok 2: 
Jaké zasklení je nejvhodnější?

Krok 4:
Jakou variantu si vyberete?

Původní objednací kód (platný do konce roku 2021)
Příklad střešního okna:

WDF R88CK W WD AL 07/11_HAN

Nový objednací kód
Příklad střešního okna:

R8 8C 074/118 K200

Nové konzultační podklady najdete v sekci Moje Roto. V případě dotazů/školení ohledně nového objednacího kódu nás neváhejte kontaktovat.

Nová generace vnitřních doplňků

Snadná instalace pomocí 4 kroků, během 5 minut, pro všechna střešní okna.

Chcete něco rychle namontovat, ale po otevření krabice zjistíte, že je tam nespočet jednotlivých dílků, které musíte namáhavě sestavit podle komplikovaného návodu.

Ne s novou generací vnitřních doplňků Roto!
Veškerý spojovací materiál je již předmontován z výroby, čímž jsou jednotlivé kroky montáže redukovány na minimum. Díky pomocným lepícím proužkům, které vám „přidrží“ montovaný komponent na určeném místě, je montáž ještě jednodušší. Vše lze zvládnout bez nutné pomoci druhé osoby. A máte hotovo.

Nejlepší na tom všem je, že nová generace vnitřních doplňků se řídí vždy stejnými instalačními kroky a je k dispozici pro všechny řady střešních oken, ať už Designo nebo RotoQ.

ausstattung

VÝHODY PRO VÁS

  • Nový princip montáže zaručuje jednotnou a snadnou montáž doplňku bez další pomoci pro okna řady Designo a RotoQ
  • Instalace je jednoduchá a rychlá díky minimálnímu počtu montovaných dílů
  • Spojovací materiál je již předmontován z výroby
  • Obzvláště snadná montáž díky připraveným lepícím proužkům
  • Moderní a funkční doplněk do každého interiéru
autorenew